Het gratis magazine voor kappers

WIE
ZIJN
WIJ ?

ECHOScoiffure, het inspirerend tijdschrift voor gepassioneerde kappers.

Het wordt gratis in 20.000 exemplaren verstuurd naar alle kapsalons, groothandels en scholen in België en Luxemburg en is een werkinstrument voor kappers: volledige dossiers, gerichte enquêtes, product-, bedrijfs- en artistiek nieuws, de laatste trends en inspiraties, enz. ECHOScoiffure biedt kappers kwaliteitsinformatie over hun beroep en passie

ECHOScoiffure, het magazine voor alle kappers. Al meer dan 25 jaar een echte referentie op de haarmarkt in België, gebaseerd op 3 pijlers: artistieke eisen, managementvaardigheden en een informatiecultuur.

ECHOScoiffure.be is de website waarmee kappers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste trends, producten, technieken, enz. Dagelijkse inspiratie!

Geen tijd om op het web of sociale netwerken te surfen? Ontvang de nieuwsbrief en ontdek een selectie van nieuws. Een eenvoudige en efficiënte manier om op de hoogte te blijven.

Als uitgever gespecialiseerd in professionele informatie biedt DRAL betrouwbare communicatiemiddelen met een oplage die 100% van het klantenpotentieel dekt.

ECHOScoiffure, het gratis magazine voor gepassioneerde kappers
5x per jaar in België
www.echoscoiffure.be

Eco Friendly magazine | Papier uit duurzaam beheerde bossen | Plantaardige inkt | Ecologische blister

DRAL
Avenue du Bois d'Hongrée 12 - BE 1460 Ittre