September - Oktober 2019

Chill Venice

Van Venetiaans rood tot titiaans rood, soms met vlammende oranje accenten via koperrood en rustige perzik of pastel stroken.


  Mei - Juni 2019

Gold, platinium & silver

Platinum à la Jean Harlow of Hollywood, Silver à la Marilyn Monroe of ‘oyster’ blond zilveren parelmoer of Gold, ronduit herinneringen aan de hete stranden van Saint Tropez en de gouden bronzen lokken van de zwoele Brigitte Bardot.

 

Maart - April 2019

Ice Queen

Niet meteen de song van Within Temptation uit 2001, ‘on cold wings she is coming, you better keep moving’, maar het nieuwe seizoen brengt koude tinten. Van Jean Harlow’s platina tot Elsa uit Frozen via Galadriel Lady of Lothlórien uit Lord of the Rings tot onderkoelde Tilda Swinton’s zilveren lokken.


Januari - Februari 2019

Etnisch

Het haar is heer en meester en claimt zijn rechten. Wars van conventies en van ‘wat zullen de mensen zeggen’ drukt het zich in alle vrijheid uit. Het ziet er alleszins fris en speels uit.

 
 
  September - Oktober 2019

Gentlemen prefer Blondes?

Vrouwelijke zachtheid of natuurlijke helderheid, maar steeds in het teken van lichtheid met hier en daar gewaagde, contrasterende accenten.


  Mei - Juni 2019

True colours

London en de kleurrijke Britse benadering van haren zijn nooit ver weg uit deze tendens die voor geen enkele kleur terugdeinst. Heerlijk om voor een lente of een zomer à la Lady Gaga gewoon voor kleur te gaan.


 
Maart - April 2019

Sexy Short

Het ontbreekt dit seizoen niet aan suggesties om de eentonige, lange lokken in te korten. Lang is niet altijd sexy, er zijn oneindig veel mogelijkheden om zeer vrouwelijke korte lokken sexy te maken. We hebben dringend nood aan een nieuwe Linda Evangelista. Zij wisselde van kleur en snit als van kledij. Hierna inspirerend werk.


Januari - Februari 2019

De pony

De pony is dit seizoen prominent aanwezig. De ene keer kort en bot geknipt, de andere keer lang en fijn. Hij kleedt het gezicht en vormt het stralende middelpunt van de coupe.

 
fond-tendance-partie-2.jpg